Nitka

Nitka

Anotace: ???

21.5. 2007 21:07

Nitka

Předeme,
předeme nitku
světa života,
náš život,
naše štěstí,
naše budoucnost.

Předeme,
předeme nitku
našich cest,
tam do leva,
tam do prava
a pak rozcestí.

Předeme,
předeme nitku
našeho života,
jen opatrně…
ať ji nepřetrhneme….
Autor JarekBrnoCz, 07.10.2009
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: Tacca, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí