Noty

Noty

Anotace: prostě o notách

Noty skáčí po lince
krásné je hrát
uvidíš po chvilince
co chtějí světu dát.

Skočí ti do dlaně
dej si je k uším
poslouchej jen je
co chtějí tuším.

Hrají lásku
někdy vzdor
zahrají ti krásu
i dřevěný vor.

Co chceš zahrají
slunce nebo barvy
určitě se tím netají
umí i v jablíčku larvy.

Zahrají zemskou krásu
i čistotu tvého hlasu
umí i vesmír hvězdu či mrak
je to prostě tak.

Musíš jen ztišit svůj běh
nastavit uši své
poslouchej a klidně lež na zádech
určitě je uslyšíš ty i děti tvé.
Autor Alien.v.v.s., 07.10.2009
Přečteno 227x
Tipy 8
Poslední tipující: losscar, Mario de Janiero, al-pacino, Agniezka, Elisha
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

žít život s každou písní -ST-

23.01.2010 17:05:00 | losscar

Začal jsem u Not, protože hudbou žiju. A znovu se ukázala schpnost poezie vidět, slyšet, popisovat pokaždé jinak a nově. Bezva!

19.11.2009 16:48:00 | Mario de Janiero

no jo, sestři,hudba to lék jest..;o)

09.10.2009 20:25:00 | Agniezka

O notách se mi líbí,mám "noty z boty"

07.10.2009 17:54:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí