Do blba...

Do blba...

Anotace: nějak mi jede psát, když nemám depku...takže je to o ničem..

Chtěla se smát,
holka s růží ve vlasech...
Jenže,
někdo jí srazil...

Na samé dno,
jen jedinou větou...
Sedí sama,
na zastávce a nechápe...

Komu co udělala,
že jde všechno od desíti k pěti..
Myslela,
že je šťastná..

Jenže tak jako vždy,
život si pohraje...
Jsme hadrový panenky,
v rukou někoho cizího...

jednou se smějeme,
jindy zas brečíme...
Ale dnes,
já budu koukat do blba...
Autor whiolet, 07.10.2009
Přečteno 226x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To děláš často, že koukáš doblba? To dělám, když
se nudím.

12.10.2009 16:17:00 | jehlaspichlas

Nemyslím si, že o ničem... jsou tam Tvé pocity...

07.10.2009 17:03:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí