Schizofrenie?

Schizofrenie?

Anotace: nevím kam se zařadit jeden z mých úletů

Neznám svůj svět zato tisíc jiných světů.
Nežiju jeden život zato tisíce.
Nejsem bůh, ale člověk na útěku.
Člověk s fantazií malíře.

Splétám slova do vět a do souvětí.
Splétám větu za větou.
Sním sny jež ráno zmizí z mé paměti.
Sním sny co život popletou.
Autor Eru Alonnar, 07.10.2009
Přečteno 265x
Tipy 3
Poslední tipující: Alien.v.v.s., subrtka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí