Sestřičko

Sestřičko

Anotace: 29.9. 2009

Červenali se ti tváře,
když objala jsi mě maličko,
a neuměla si hrát na lháře,
raději chtěla pusu na líčko.
Vytáhla Kudlu,
na každého zlosyna,
neměla ráda mlhu,
tak raději ruce rozpíná.
Hubatá slečinka,
v rohu kuchyně,
na lásku nečeká,
a nevoní po víně.
Bez řetězu, rychlá kola
a rozbitá kolena.
Královna tanečního mola,
pro krásu jak zrozená.
Kutálejí se korálky,
zvonečky tvého smíchu,
vzhled rozcuchané Rozárky,
když vymlouváš se z hříchu.
A tvých sladkých dvacet,
má milá sestřičko,
mou radost nemusíš splácet,
stačí usmát se na mě maličko.
Autor ta co bývala Andělem, 07.10.2009
Přečteno 320x
Tipy 5
Poslední tipující: Blázen? =), Darkkitty, Hmota, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí