Nebe,Peklo,Ráj...

Nebe,Peklo,Ráj...

Anotace: ...

Dva dny,
bezesné,
u dna,
studené,
jako rána ,
když uvadáš,
s bolestí,
aplikuješ-

Okamžik,
ctnost andělů,
okamžik,
vášeň rebelů,
Okamžik,
hřejivých dnů,
Okamžik,
uprostřed všeho,
začíná,studí,
pohublé tělo,
ukazuje křídly,
na nebe,

...uprostřed léta,

dočasných snů...
Autor Chonglee, 07.10.2009
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: Víla, Roman.Tycka, rry-cussete
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně ubíhá...až člověka zamrzí, že končí...

08.10.2009 10:08:00 | rry-cussete

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí