Hráči

Hráči

Anotace: *plátno šachovnice, a hráči ? všichni jsme*

V sobě pár tahů, jedeme pozpátku
Noci jsou mrazivé,možná až pálivé
Cítíme jaro, zima už pomalu přede


Štětec kreslí tvář
Nikdy nevíme kde se objeví ta zář
Pořádají párty,třpytící se tvary

Od pusy jde pára ,záhy
Pokaždé,když přivírá modré oči
Cítí ruce a káča co se točí



Houpe se na kolotoči,není němá
Vnímá hlasy,ve dne nebo v noci
Jeto panenka
A on?
Asi rozpuštěný pocit

Hračka mandlová,tak se jen tak neprodá
Možná je za výlohou a nebo v šuplíku
Ofoukává krabice
jsou sladký jako tvé líce


Miluje lentilky
Občasné prohřešky a svoji postel
Každý je hráč,každý tajně ví co chce
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 07.10.2009
Přečteno 298x
Tipy 15
Poslední tipující: P.P.S., Lioness, Radek.oslov.Šafárik, Psavec, jedam, enigman, zelená víla, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo..je dobré vědět co chceme,moc pěkná ST.

08.10.2009 07:48:00 | Acham

joj.. tak hrajeme dál..

07.10.2009 22:11:00 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí