Nešťastná

Nešťastná

Anotace: ...

Celý svět se kolem osy točí,
proč mám zase vlhké oči.
Bolest velká srdce svírá,
prý to občas každý mívá,
Jenže velký problém mám,
nejen občas tento pocit znám.

Proš jiní lidé rozhodují
jestli mám právo na život či srt,
když oni vědí o mém srdcebolu
leda velké prd.

Právě oni vše mé soudí
aniž se jich někdoo ptá,
já se kůvli tomu soužím
už jsem z toho nešťastná.

Nikdo neví co v mém nitru
nikdo se v něm nevyzná,
podle všech jsem maximálně
zamindrákovaná babyzna.

Prášky jehly s kyanidem
chtěla bych si hned teď vzít,
život svůj tak drahocený
dobrovolně ukončit.
Autor PeurH, 08.10.2009
Přečteno 221x
Tipy 1
Poslední tipující: harmony
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí