Chci

Chci

Anotace: ...

Chci zavřít oči
navždy už snít,
jen jednou naposled
svět kolem zřít.

Na schdech k věčnosti
uvidím chrám,
chrám věčných zbytečností
pozor, padám.

Né nechci zpět
na ten kurevský svět,
chci na vždy odejít
víc už se nevracet.

Kdosi mě volá:
,,Prosím, vzbuď se!"
Kouká na mě jak na vola
a šťourá se v nose.

Když oni jsou všichni
tak strašně sobečtí,
koukají jak nejsnáze
dospěti ke štěstí.

Jejich štěstí
má zkáza,
cítím ránu pěstí
a do mdlob zas padám.

Opilá duše
mi dala smrt,
děkuji bože,
buď si jak buď.

Tělo bylo mladé,
duše však staletá,
jsem mrtvá princezna,
v kleci zakletá.

Nechci však klíče
od rezavého zámku,
jen kus pryže
dát si přes hlavu.
Autor PeurH, 08.10.2009
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí