Domluva

Domluva

Anotace: ...experiment

a*(b + c) = (a*b) + (a*c)
je třeba závorek
na straně pravé?

Domluva praví že ne.

Stejně tak praví
nezabiješ,
nebo udržuje nízké ceny...

Co vše nesvede domluva?

Ale jak už to chodí
Murphy, pan Murphy,
Agent Jejího Veličenstva
Neštěstí

zatemní rozum
rozdmýchá hádky
plivne pomluvou

vůbec udělá vše
by moc Neštěstí
nebyla jen náhodou.
Autor Myrsky, 08.10.2009
Přečteno 231x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana M.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na mládě a nováčka - dobrý! Ať se ti tu líbí.

08.10.2009 07:46:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí