Omluva za klopýtání

Omluva za klopýtání

Anotace: ...

Bez plachet bouří musím plout.
Strom bez koruny větví.
Každá vteřina je náš soud.
Snad jsme to nepopletli.
Čas, který se tváří nehnutě,
jsou padlých andělů perutě.
Možná, že nade mnou jsi zlomil hůl,
a odsoudil mě větru, dešti,
v zlobě jsi zaťal svoje pěsti,
však nejsem žádný zlatý důl.
Dal jsi mi hřivnu k rozmnožení,
vracím ti deset jako dar,
z mé duše zbývá jenom cár,
sen o lásce vystřídá probuzení.
Autor Inge, 08.10.2009
Přečteno 230x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Psavec, nejsembásník, WAYWARD, harmony, 6thSun
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vzhůru do spánku...

08.10.2009 15:04:00 | enigman

Je třeba rychle vstát a jít dál.

08.10.2009 12:19:00 | Psavec

každému se někdy stane,
že zakopne...
oklepe se a zas vstane...

08.10.2009 10:44:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí