Nová generace

Nová generace

Anotace: no comment

Zavolejte policii
zase tady děcka pijí
Děcka, vezměte si automaty
A odstřelte policajtům hnáty
A vy, nezapomeňte na malé děti
Vždyť jsou jen právního systému oběti
Chtějí jen v lepším světě žít
Snít, kouřit, užívat si a pít
A policie: Zastřelte ty malé svině
Třeba když budou sedět v kině
Přece nějaká spravedlivost musí existovat
A ne, že se malé děti musejí schovávat
Před strašnou policii
A jejich tajnou razii
A tak se děti dostanou do historie
Protože každé z nich neprávem ve vězeni hnije
A když se jim podíváte do tváře
Neuvidíte malé lháře
Ale spatříte nevinné ve vězení
Jejich mladý obličej červený od mlácení
Budoucnost pro ně vidím černě
Jen noc stojí při nich věrně
Všichni kamarádi se od nich odvrátili
Všichni lidé se změnili
A tak správní lidé protestují
Proti brutální policii
Aby jsme mohli existovat
Musí se tolerantně chovat
Pro úsměv malého dítěte
všichni politici pojděte
Ať zavládne bezvládí
Nikomu to nevadí
Na světě zavládne můj lid
A já budu mít konečně klid
Autor D.Angel, 20.11.2005
Přečteno 221x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí