Inseminační blues

Inseminační blues

Anotace: Song na maturitní večírek absolvnetů střední zemědělské. Jedna z mála věci psaných na objednávku.

Svět vidím rudě
můj život je v půdě,
sdělím vám splíny
co rostou z hlíny
Povím vám čeládko
jak žije hovádko
povím vám pravdy kus
skrze svý
inseminační blues!

Tahle píseň bude velká
splodila ji zemědělka
každé slůvko raší z hnoje
a řeknu vám - to je moje!
Třebaže nechci mozoly
ani zpátky do školy
Zabrnkám, že dřít je hnus
skrze svý
inseminační blues!

Ó, je to marnost stejně
co krok to noha v lejně,
co chvíli tě pomalu a líně
mine povýšená svině,
hledíc do očí praseti,
ptáš se, zda makat chce se ti.
Ale ty znáš svý velký plus
a tím je tvý
inseminační blues!

Jako noční můry
zřím zlověstné kury!
A školní lavice a školní židle
A raní opice a v hnátech vidle!
Pak pozvednu hlavu
a spatřím krávu
Povím vám - je to kus
a tak jí zazpívám svý
inseminační blues!

Když bejk zavelí,
kráva se otelí,
mystika nás školí,
svedou to i voli:
kravín plnej zázraků,
nejsme tlupa babráků
Povídám - tak si to zkus
nebo aspoň zpívej mý
inseminační blues!

Na ganju pošlem stádo pást
a z vemen začne téci chlast,
žváro v koutku, vidle v ruce,
to je naše revoluce!
My nevážem si oprátku
vzdělaní jsme na statku,
Vkročíme v svět, na botě trus
a budem zpívat naše velkolepý, úžasný, jedinečný
inseminační blues!
Autor Hubert Müller, 08.10.2009
Přečteno 279x
Tipy 9
Poslední tipující: ilona, Hazentla, labuť, Psavec, hostmen, Zefi, Mademoiselle Drea, chroust17
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý!, mám dceru ve čtvrťáku na zemědělce, určitě se jí to bude líbit :o))

08.10.2009 22:43:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí