Slzy, Kvílení & Vysvobození

Slzy, Kvílení & Vysvobození

Anotace: (2.10.2009)

Nostalgický vzpomínky…Sny o krásnejch dnech…Touhy po ráji…
Zabiják v převleku…Zbytečná cigareta…Zoufalá beznaděj…
Slzy, vyvolané touhou po milující rodině…
Slzy, vyvolané touhou po krásném dětství…
Za mnou temnota…Přede mnou temnota…
Kam mám vlastně jít? Není kam…Ale zůstat na místě taky nemůžu…
Smrt? Vysvobození? Útěk? Život je past…
Tak kde je ten sýr?!
Celoživotní puberta…Celoživotní umírání…Celoživotní cesta, rovnající se trampolíně…
Kdo ale mohl tušit, že se protrhne? Můžu se ještě vrátit?
Mám v sobě tolik emocí, které se derou na povrch…
Mám strach, že už nikdy nebudu kompletní…
Moje duše potřebuje spojence…Pomalu umírá…
Je znečištěná černobílými pohledy umírajících, leč šťastných, lidí…
To ne já, to VY jste slaboši! Tak už se rozhodněte! Buď mě zabijte nebo mi darujte věčný ráj!
Jste nějaké Vyšší bytosti, obdařené nekonečným zlem? Pokud hraju tuhle zasranou roli – ani hlavní, ani vedlejší – jen tak sám pro sebe a ostatní účastníky životních útrap, pak je mi opravdu do smíchu…Máte ještě nějaký fór nebo se na víc nezmůžete?
Perly pokoří vaše temné oči, v jejichž skulinách je jen bolest…
Sbohem…Už se neuvidíme!
Zde je moje poslední slovo: VYSVOBOZENÍ!!!
Autor démon zatracení, 08.10.2009
Přečteno 302x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, Lioness, Bíša, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dvakrát "do" má asi zdůraznit nepravý význam, a sice: Jako bych spojila správnou zástrčku se správnou zásuvkou.

14.10.2009 19:53:00 | kikis

Jako bych našla zakopanou kočku. Jako bych spojila správnou zástrčku, do do správné zástrčky a lampička zasvítila, když jsem tohle začala číst.

14.10.2009 19:52:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí