Sama

Sama

Anotace: pocity, když se začíná nový život, daleko od domova

Sama jde ulicí
s davem cizích lidí
Sama uprostřed města
ve svých představách ztracena
Sama a daleko od domova
daleko od lidí co jí mají rádi
Sama se steskem v srdci
Sama se skleněným leskem v očích
Sama na lásku
Sama mezi všemi lidmi
sama na cestu životem
Sama samotná
uprostřed cizího města
Autor Ema, 20.11.2005
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí