ČTVRTEK

ČTVRTEK

Anotace: Pluje měsíček černou nocí....

Sbírka: DNY V TÝDNU,POKAŽDÉ JINAK

ČTVRTEK

Pluje měsíček černou nocí,
zlaté hvězdy ho provázejí.
Posvítit čtvrtku na cestu musí
a už zase odcházejí.

Čtvrtek ťuká na dvéře,
na ty dvéře zpuchřelé.
Čeká,kdo mu otevře
no tak haló přátelé!!


Všichni chrupou,
to je síla.
Klíč je asi pod rohožkou,
táák a už jsem doma.
Autor Bomejka, 08.10.2009
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí