Jsem Člověk?

Jsem Člověk?

Anotace: .........

Chovám se jako člověk
vypadám jako člověk,
roste semnou rodina
na kterou se nezapomíná.

Od mala mně učí číst škola
učí mně psát a dobře se chovat,
ale parta většinou každého polomí
a pak si začne říkat že ho nic nezlomí.

začne kouřit
Začne se chovat jako puberťák
Přestane se učit
A v dospělosti se bude hodně mučit.

Říkat si,proč jsem se neučil
všechno odfláknul,
teď si to vyčítat můžu
ale už stím nic nezmůžu.

A tak si říkám jsem člověk?
A odpověď je jasná "člověk jsem".
Autor ToRTeEn, 08.10.2009
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí