Nepustím tě

Nepustím tě

Anotace: ..nepustím

Venku už zvoní na dva časy
Co mezi námi dávno spí
Tiše se kolébá vločka zaprodaná
Já pro věčnost navždy bdím

Nad tebou
Jenž krásna jsi

Vzpomínka vzplála
Já ji nehasím
Jen držím tvoji ruku…
Nikdy tě nepustím
Věř
I kdyby na mě sedal prach
I kdyby přišli
Že jít už musíš
Vyženu je!!!

Zabalím tě do deky
Unesu z prokletí
Kterým proklela že třináctá víla
Ne! Nebudu milá na svět zlý..

/Mlčení v kostele..
I kříž to ví
Zda jsi
Či nejsi
To co silu mi dává…

JSI moje ranní káva
Bez tebe nejsem schopná žít/

Venku už zvoní na dva časy
Tvá ruka dává teplo mým
Bdím…
Sekundy trvají déle vím…
/Je hrana kterou nepřekročíš/
Minuty nejsou
Ztratily se…

Nepustím tě...

NEPUSTÍM!!!
Autor adida, 08.10.2009
Přečteno 359x
Tipy 3
Poslední tipující: fialová, Hesiona-Essylt, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ha, už jsem došla na to, proč mi ze začátku ta báseň připadala něčím zvláštní.. čeština...

08.01.2010 18:58:00 | fialová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí