Pro tebe

Pro tebe

Anotace: ..

Krůpěje rosy se lehce dotkli tvého těla,
Snad obavou nad chladem si se chvěla.
Dotknout se má ruka tebe směla.

Byla to pro mě jen minutka kratičká,
Chvilka štěstí, ale pro mě maličká.

Já užil si jí a ráj jsem navštívil,
A poprvé tě uprostřed té nádhery políbil.

Rty se spojili a dala si mi modré z nebe,
Bylo to opravdové, bylo to z tebe.

Ano ty jsi co mi z nebe poslali,
A lásku jsme z těch dalekých míst dostali.
Vážím si tě, amor dárek mi do rukou vložil,
Přál bych všem, aby to také prožil.
Autor snupicek, 08.10.2009
Přečteno 259x
Tipy 9
Poslední tipující: PetTulak, labuť, Psavec, Květka Š., divoska_jaja, Bíša, Zefi, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezký dárek od Amora.

09.10.2009 00:07:00 | Psavec

Zní mi hodně upřímně!

08.10.2009 22:04:00 | Zefi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí