Socha

Socha

Anotace: potkala jsem ji náhodou a zcela jsem propadla jejímu kouzlu.zamilovala jsem se do toho nešťastného výrazu bezděčné vězenkyně...

Hlad se rozpíná jako čas
v krajině ticha zašeptal hlas
hladovíš po životě?
k hladině stoupá bublina
stále výš až proklíná
že uvězněna v hmotě
tak jako duše skalisek
v nichž vytesaná socha
a srdce svírajíc v dlani
ptá se ta krásná paní
když bičují ji deště
a slunce rozpaluje
jak dlouho dlouho ještě...
Autor Elvíra Adamsonová, 09.10.2009
Přečteno 255x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí