Půlnoční vyznání za nehty prstů rozpraskaných touhou

Půlnoční vyznání za nehty prstů rozpraskaných touhou

Anotace: láska

sponkami do vlasů probouzí
se duha v neonech
tvé krásy
věčné jako kostel svatého Jakuba
vertikála bledé spásy
tolik se chci prodýchat
až k Tvé duši
až na její dno
kde ulpělo světlo půlnočních ulic
a slíbám tu beznadějně
krásnou příchuť
akvarelu
Tvého nitra
které se potápí za nehty
mých prstů rozpraskaných
toužením po Tobě
v kalendáři
rastrově pravidelných
dní a nocí
když do ticha křičím

Miluji Tě, lásko!!!

a do klína mi vplouvá jen
neklid půlnoc a smutná píseň
tramvajové točny
jako papírová loďka
prosáklá životem
v podzemí
Autor Jasmin de Paris, 09.10.2009
Přečteno 354x
Tipy 29
Poslední tipující: Gabrielle, Bíša, labuť, Tomáš Přidal, chroust17, Lacosta1, Stoneman, Psavec, Lota, zenge, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Procítěné nádherné verše ST.

10.10.2009 07:49:00 | Acham

Ta nepotřebuje komentář... jen hromady ST!

09.10.2009 15:59:00 | labuť

Uff, tohle je třída...Už ten název nalákal a po přečtení jsem sednul na zadek...

09.10.2009 14:48:00 | chroust17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí