***

***

Anotace: ...

Jak papežovo hovno ve zlatém nočníku,
Ve sračkách se rochním. Blaze, tichu,
blaze mi je. Obalen svatými výkaly.
Ptám se řiti nade mnou. Zdali,
Vypustí ještě nějaký náklad,
Ten teplý leč trochu smradlavý co na hlavu pad.
Autor Edmond Kadad, 09.10.2009
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí