V kostele

V kostele

Anotace: Po dlouhém čase

Nedělní večerní chvíli
kráčí naše kroky k cíli

Já přijal jedno pozvání
čeká mne nové poznání.

Vešel jsem do chrámu
zkusit být blíž k pánu.

Na tom místě zvláštní stavy
snad se lepší moje mravy.

Pokorně stojím vnímám tu kuši
která se dere co nejblíž duši.

Podivný pokoj rozlévá v srdci
najednou přišli dávní mudrci.

Mohu říkat svůj rozum mám
však před bohem jsme každý sám.

Tak nyní děkuji té mladé slečně
do chrámu páně my šli společně.
Autor Čoki, 09.10.2009
Přečteno 219x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak hlavně, aby ti to vydrželo :o)

09.10.2009 16:48:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí