Časová smyčka...

Časová smyčka...

Anotace: Budoucnost..? Minulost..? Přítomnost...? Co bylo dřív..?

Jsem minulostí příštích životů
jsem zhaslou novou, která zítra vyjde
jsem věštba, zachycená v tarotu
jsem to co bylo, však teprve přijde.

Jsem hrom kreslící cestu svému blesku
jsem vzpomínkou na to, co se stane
jsem radost, která pramení ze stesku
jsem budoucnost, jež v zrcadle klame.

Jsem zapomněním v učebnici příští
jsem tratolištěm rodící se krve
jsem vyschlý pramen, který stále prýští
jsem novým sluncem, co nikdy nevyjde..
Autor Buližník, 09.10.2009
Přečteno 265x
Tipy 3
Poslední tipující: Nút, Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Doufám že takhle chmurně na tebe nepůsobí to počasí.Tady doma je bílo jako o Vánocích .
Zajímavá myšlenka akorát v ní nemůžu nalézt stopičku naděje a radosti.
:o*

16.10.2009 09:35:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí