Pro mámu

Pro mámu

Anotace: Po hrozném snu, jsem se přihnala k tobě, abych se ujistila, že to byl jen sen, že ty jsi tady a vše je, jak má být..

Bylo něco před šestou
a my se k sobě tiskly,
obě jsme plakaly mami,
ale štěstím,
že se máme.

Omlouvaly jsme se té druhé,
i když slova byla zbytečná,
hladila jsem tě po vlasech
a vzpomínala jsem,
jak jsi mě učila krakonošovy fajfky ze šišek,
jak jsme spolu každou sobotu chodily na trh,
nakoupit těch pár barevných sluníček.

Sestry,
spojené nádoby,
spolu i každá zvlášť.
Autor Nussichoco, 09.10.2009
Přečteno 630x
Tipy 6
Poslední tipující: honnnzik, harmony, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemůžu si pomoct, ale nepříjde mi to jako báseň.

09.10.2009 18:32:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí