Předzimní

Předzimní

Anotace: ..

*Padá listí
co zmírá už asi
padaj hlavy
s šedivými vlasy *

Z rukou kata
a jeho studeného srdce
vražděna je minulost
-slunce je plesnivé-

Bezhlaví rytíři
opilí lahvovým žalem
čekajíc u krbu na oheň
vlhnou jim snad víčka

A vidina lásky
za rozbitým oknem
toká se sychravým nebem
rozplývá se v kaluži

Listí pod nohama taje
rampouch v těle zraje
a lodě odplouvají
z přístavu do přístavu

Od začátku do konce
v trnitém hořkém žití
těžce se našlapuje
však co bolí
přebolí
Autor Human Shadow, 09.10.2009
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí