Černá labuť propitá do parket

Černá labuť propitá do parket

Anotace: zuřivý smutek

neříkej že jsem hrubá
...
když svírám Tvé vlasy v dlaních
a bodají jako myšlenky
když tu nejsi
když nesvítá
a město se uzavírá do sebe
jako dlaň s růžencem
a Ty tu nejsi
Nejsi!

a já proklínám svý zdi
tak němý a bolavý
sama v kolenou
s anděly kterým křídla načuchla
ulicí
chodníky po dešti
žulové a prázdné
dlaně zčernalé hořkým smutkem
a do toho noc
jako velekněžka v županu
jsem sama
na hladké zemi

...
pak neříkej, že jsem hrubá
Autor Jasmin de Paris, 10.10.2009
Přečteno 263x
Tipy 16
Poslední tipující: Lioness, enigman, labuť, Lacosta1, Psavec, Kubino 2, Zpátky, Bíša, J's .., hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v černém sametu...

12.10.2009 11:57:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí