Až moc dlouhý výLET

Až moc dlouhý výLET

Anotace: V US začíná semestr už v září

Až moc dlouhý výLET
(for myself)

Konec léta je pozvolné loučení
a venku to zlátne rok od roku dřív.
Je ticho,
Jen dirigent všech nálad začal zlehka mávat
divné rytmy ze zažloutlých listů.
A slunce je chladné
jak hádanka, co klíč k ní má jen déšť.

A stohů slámy zas voňavě přibývá -
nehybných zřítelnic uspaných polí.
To zažitý běh času je jiným vystřídán,
to osina v botě nás bázlivě bolí.

Konec léta je Jeho dlouhý výlet za oceán.
Autor Magg, 11.10.2009
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to lidus: děkuju, o to se vlastně asi tak nějak snažím:)

11.10.2009 12:58:00 | Magg

Pěkně se vyjadřuješ, tvůj styl se mi líbí.

11.10.2009 12:35:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí