Host

Host

Anotace: ach proboha!!!

Utíkám před životem do světů mých
Stačí jen na chvilku přestat zas žít.
Vracím se zas ke snům z dob starých
Po zvolených cestách bych měla však jít.

Schovávám se před chladem
Co přináší podzim
Před tím co přinášíš ty
Však úkryt nenacházím

Pro všechny nastal podzim barevný
Pro mě však je hrozně studený
A i když slunce svítí a listí je nádherné
Mě podzimní deprese nakonec přepadne

A tak křičím dost
Už nebudeš v myšlenkách mých host
A i kdybych navždy radši mlčet měla
Tak jen podzim se dozví, jak hrozně moc jsem Tě chtěla
Autor Anye, 11.10.2009
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: Miroslav Možný, stravla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

podzim není umírání, je to přerod.

21.09.2011 22:38:00 | tenflipskáj dysfunkt

Co dodat,snad vytrvat až do jara
podzim zapomenut bude
a sním i tvůj trapič a nezdara.

11.10.2009 15:10:00 | stravla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí