Bez názvu

Bez názvu

Anotace: ...

Mokrý asfalt… po dešti.
Topím se ve své sebestřednosti.
Přimáčkl jsem si, židlí, malíček.
U nohy. Zmocňuje se mne vztek.
Bolest zastiňuje všední znuděnost
Ale… vyprchá. Opět je zde zlost,
znuděnost a snad nic jiného.
Změna je vetknutí do živého
a náhlé pocítění citu,
trapné narušení klidu.
Tak čekám na další náhodu - nehodu,
Synonymum pro bolestivou periodu.
Autor Edmond Kadad, 11.10.2009
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí