Stín

Stín

Anotace: Pokud to není nutné tak to nečtěte!Děkuju!

Můj stíň níkdo nevidí,
jsem duch ztracený.
Svou duši jsem nenašla,
měla jsem málo ducha.

Když mě někdo požádá,
a já řeknu "Ach".
Jdu pryč daleko,
ať mě nikdo nevidí.

Vím ,že nejsem překrásná,
ale přesto velmi milá.
Neumím nikoho potěšit,
ani sebe.

Jsem moc hloupá,
abych myslela.
Výbušná jako sopka,
arogance to jsem já.

Nevím proč to vůbec píšu,
nemyslím jak to dělám.
Umělec nejsem a přemýšlím,
co stím dělat a mít co chci.

Když si řeknu "Je to super,
zavrhnu to hned.
Přece jsem stíň,
nic živého pro mě není.
Autor Erča, 11.10.2009
Přečteno 207x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Prdelka10
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí