Říkejme tomu vyznání

Říkejme tomu vyznání

V potemnělém sále divadla
rozestavím na sto svící
a podleju rudou růži
..aby nezvadla
jako to ticho na měsíci
rozpuštěné noční oblohou

V přepychovém černém hrobě
odpočívá mnoho světů
avšak svůj svět
..chci dát Tobě
jako dárek z rudých květů
že stále stojím na nohou

..

Na tváři se Ti chvějí slzy
zářivější než-li hvězdy uprostřed nebe
a třeba se to přihodí velmi brzy
že v osamělém světě
potkám Tebe
..
a povím Ti, co obvykle se povídá
v situaci jako je tato
že umění milovat neskrývá
proměnu olova
v ryzí zlato

(To umí jen alchymisté)
Autor Trapné děťátko, 11.10.2009
Přečteno 334x
Tipy 16
Poslední tipující: gallatea, Lioness, drsnosrstej kokršpaněl, Dragoniana, Zefi, Taog, enigman, stmivani.na.lepsi.casy
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásný, nemůžu nezopakovat
(a taky to umí jaderní fyzici, psst)

17.10.2009 00:02:00 | drsnosrstej kokršpaněl

Krásný...nemám slov...

14.10.2009 21:04:00 | Dragoniana

ST...!!!

13.10.2009 23:42:00 | Zefi

Říkejme tomu komentář

ehm ehm:
nooo, takže..

prostě DOKONALÝ!!!

12.10.2009 20:23:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí