ZMATENÁ

ZMATENÁ

Anotace: ....

Bez motivu, bez nápadu
Verš se těžko skládá.
Z bílé stěny, dobrá báseň
Jen se těžko hádá.
Hlava prázdná, duše taky
V mojí mysli táhnou mraky.
Oblaka prázdná jak moje tělo
Nějaký nápad by to chtělo.
Nápad žádný, jak by mohl
Prázdný mozek, jak by se zmohl.
Já neumím psát vřelé básně
ikdyž s nimi bývá krásně.
Jen deprese, temný smutek
Ve mně čile kvete
A má mysl, moje ruka
Už zas nesmysly plete.
Autor Drappi, 11.10.2009
Přečteno 241x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak pleť dál,
třeba z toho něco bude.

11.10.2009 17:42:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí