POHŘEB

POHŘEB

Anotace: ....

Daleko života a smrti blízko
Proč jsem jen musel klesnout tak nízko
Klesnout tak nízko a víš se nevrátit
Zkuste mi někdo můj názor vyvrátit
Hraji si s mincemi, nemyslím na nic
V tomhletom světě jsem jako panic
Nejistý, nervózní a trochu se bojím
Čím svojí duši, čím jí napojím.
Duše je prázdná jak tento kraj
Zahrej mi píseň, no tak už hraj
Píseň tak ponurá, píseň tak smutná
Brečím, však ona je nutná.
Veselé písničky na pohřbu nejdou
Počkám až nástrojům akordy dojdou.
Akordy dojdou, někdo snad zavzlyká
Než mé studené tělo plamen si spolyká
Plameny nebolí, život bolestivý bývá
Všichni už odešli, jen strom se tu kývá.
Autor Drappi, 11.10.2009
Přečteno 266x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"""sice pohřební
ale jako báseň dobrá"

11.10.2009 17:41:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí