Žiji!

Žiji!

Anotace: Konečně mám pocit že žiji a to díky vám a tobě.

Žiji!

Žiji. Už konečně mám pocit že žiji, že jsem.
Už nemarním večery sněním a doufáním
Už konečně nebojím se vyjít si ven
Když ráno se nad nocí pomalu naklání

Už nežiji snem o tom jak mohla bych žít
Už vím, že život není o tom co chci mít, ale co mám
Už nebojím se sny ve skutečnost proměnit
Už beznaděj, smutek a slzy pohřbívám

Uprostřed noci sleduji hvězdy po boku s vámi a s tebou
Každá padající hvězda znamená jedno přání
Smějeme se, bavíme se a klepeme se zimou
A nemyslíme vůbec na svítání

To přijde brzy, jen ještě musí spadnout pár hvězd
Abychom si mohli přát, ať ta chvíle neskončí
Ať neskončí naše přátelství, naše láska, náš bezstarostný svět
Ať neskončí naše výlety do noci, kde jen co chtějí vidět vidí oči

I přesto to svítání přijde a leccos se změní
I přesto něco skončí a něco začne se
Ale my celou tu dobu budeme myslet na stmívání
Kdy nás noc za štěstím unese
Autor veronicie, 11.10.2009
Přečteno 346x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, N.Ryba, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí