Duha

Duha

Anotace: Pár nevinných slov, jež včera si k sobě cestu našly

V lese lidí na dlažbě stesk leží
nepovšimnut
a zlatý déšť prší v kanálech
Tisíce půlminut a duha
nad vším tím, už prozradit smím

Duha nad stavebnicí z různých
částí nuzných i lepších
otázky již neklásti a slasti žíti a
Tisíce půlminut a duha
nad vším tím, už prozradit smím

Duha z nespočtu stuh a pak kolorit
lidský Každý barvy jinaké (jak chuť vína je)
z hroznů i z jedné hlavy
Tisíce půlminut a duha
nad vším tím, už prozradit smím

Myšlenkám odjinud dáváme za vinu
I černou život je ovinut
Autor blíž-enec, 11.10.2009
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí