Plýskanice

Plýskanice

Anotace: ...

Chmurné mraky se stahují
nad krajinou bledou, bez barev
zeleň utopená v žluti a sametu -
vše bledne a stává se mrtvým
vše čeká na peřinu sněhu
a milosrdné polární noci.

Tma
Nátěr, který činí přijatelnými
smrt
smutek
strach.
Autor Myrsky, 12.10.2009
Přečteno 796x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí