Svým holkám

Svým holkám

Anotace: bez komentáře......

11.1. 2005

Svým holkám

Ty jsi jediná,
kterou mám rád.

Myslím
na Tebe neustále
i ve vzpomínkách.

Když Tě nemám
s malou u sebe
je mi smutno
a moc se mi
po vás stýská.

Holky mé
jediné jen
vás dvě miluji a
myslím na vás
jak jen jde.

Obě vás mám
ve svém srdci
a paměti tolik rád,
když na vás pomyslím,
srdíčko se mi zahřeje.

Jen po vás
mi smutno je,
když vás nevidím.

Ach ta láska
nezbedná,
přesto stále
tajemná.

Jen
co sluníčko vyjde ven,
láskou k vám
bývám oněměn,
jen na vás myslím
a v srdci svém
vás nosím.

Jak
šípem Amorovým
jsem byl zasažen,
když jsem vás dvě uviděl,
s hrdostí a láskou
mé srdce vzplálo
nekonečným ohněm lásky.

Bez vás
bych nebyl
tím kdo jsem.

Teď manžel
krásné krásky
a otcem
krásné dcerky mé.

Bez vás dvou
bych nebyl
tím co jsem teď.

S láskou váš taťka.
Autor JarekBrnoCz, 12.10.2009
Přečteno 334x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi hezke,Tva devcata Te miluji!

15.10.2009 20:24:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí