Toaletní papír

Toaletní papír

Anotace: při vzniku to bylo opravdu psané na toaleťák,orig.uchován :-))))

30.11.2008 13:30

Toaletní papír

Dlouho
jsme se znali,
rádi
jsme se měli,
dobrými přáteli
jsme byli,
já Tě miloval,
nastala však chvilka
a Ty ses mi
vytratila.

Já Tě stále
miloval,
po čase
však nastal zlom
a občas
Tě vídávám
na vteřinku,
ale přeci,
mám Tě rád.

Srdce mi
najednou zabuší,
když Te vidím,
stále však
Tě chci,
i když jen
jako kamarádku,
jsem ženat,
chybíš mi,
zas na oplátku.

Pouze jako kamarád.
Autor JarekBrnoCz, 12.10.2009
Přečteno 443x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, Radek.oslov.Šafárik, Larey
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí