Když svíčky spadnou

Když svíčky spadnou

Anotace: ...

V zajetí zámku,
kde už všichni spí,
oddaní spánku,
jen jedna stále bdí

bloudí chodbou temnou,
svíčku v ruce drží,
náhle svíčky spadnou,
tmu nic nezadrží

prodírá se temnotou,
světlou skulinu hledá,
jak s koulí u nohou,
na mysl teď nedá

najednou dveře zavržou,
za nimi světlo a stín,
stíny a duchové pomůžou,
zmizí z jejích očí splín
Autor Sllunce, 12.10.2009
Přečteno 250x
Tipy 5
Poslední tipující: Miroslav Možný, Alasea, harmony
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí