ty sis to nezasloužila

ty sis to nezasloužila

Anotace: Bůh není, to jsem věděla Už došla všechna naděje Vždyť tohle by Bůh nedělal Bůh není! Ale ďábel je!

Tak seděla jsem u tebe
jen nehnutě a plačící
a křičela jsem do nebe
my přece nejsme viníci

Bůh není, to jsem věděla
Už došla všechna naděje
Vždyť tohle by Bůh nedělal
Bůh není! Ale ďábel je!

Když vydechla si naposled
A oči tvé se zavřely
Pak zemřel pro mě celý svět
A stal se ze mě dospělý

Proč museli nás odseknout
V těle mám jen prázdné nic
Že nemůžu tě obejmout
Bolí mě čím dál tím víc

Proč musela si odejít
Proč? Bylas ještě mladá
Proč život to tak musel chtít
Splín do duše se vkrádá

Mami, mami, chci tě zpátky
Bez tebe je všechno zlé
Tvůj čas se mnou ten byl moc krátký
Vždyť dcera matku miluje
Autor saty, 12.10.2009
Přečteno 345x
Tipy 6
Poslední tipující: Nessa Anárion, harmony, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Verše smutné ale krásné,od srdíčka.
..............
Vítej v modrém Literu.
...

12.10.2009 18:03:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí