Zemřel přítel náš

Zemřel přítel náš

Anotace: ...inspirace G. Mahlerem a jeho 3. částí 1. symfonie- Pochod smrti

Vezmi si ho a odejdi,
v pokoji nech ty co klidně bdí,
nech ho spát v pokoji,
ať se jeho duše zahojí

vezmi si ho a v klidu ulož,
do hrobu pomalu polož,
zemřel přítel náš,
ten co věčně bude v nás

odešel a už tu není,
opustil nás bez prodlení,
teď už s tím nic nenaděláš,
pojď tančit dokud se nestrháš

tanči až do vyčerpání,
až přijde na tě smrti spaní,
raduj se a popíjej,
on už spí a nám je hej

on už spí jen hold mu vzdej,
a cestu do nebe mu přej,
raduj se a popíjej,
on už spí a nám je hej
Autor Sllunce, 12.10.2009
Přečteno 248x
Tipy 5
Poslední tipující: Miroslav Možný, Alasea, harmony
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí