Úsilí

Úsilí

Anotace: Moje nová báseň je hotová.Příjemné čtení!

Letí,přiléta k domu,
raduje se z rodu.
Starodavné rod to je,
ten kdo má svoji sílu žije.

Ten kdo nežije nesílí,
má duši špatného úsilí.
Kdo chce žít musí jíst,
má toho dost musí odejít.

Má smůlu velkou,
žena jemu odchází.
Neví co dělat myslí
na ní.

Když jde domů,
slyší její hlas.
Má strach,že jí
má rád.

Nikdy by neřekl,
strach.
Je to velký hrdina,
trochu podivín ten kluk.

Který jí žádá o ruku,
ona to příjme jako žert.
A končím s ním hned,
on smutně odchází.

Neví co to udělal,
myslí na ní den i noc.
Láska v jeho srdci,
je srdce bije a zpomaluje.c

Umírá vzpomínkou na ní,
nikdy jí nepřestane milovat.
Jen doufám,že jí potká,
jěště někdy jindy.
Autor Erča, 12.10.2009
Přečteno 259x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, klarass
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tip.

15.10.2009 19:56:00 | Bíša

Zajímavé.

12.10.2009 20:34:00 | CORONATION

Znám ten pocit :(

12.10.2009 19:39:00 | klarass

No,já nevím.Tu báseň jsem napsala včera.Nejspíž jo.

12.10.2009 19:08:00 | Erča

To je o tom, že niekto stratil svoju lásku?

12.10.2009 18:58:00 | Mišiačik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí