Duše

Duše

Anotace: Pozn.Autu.:Od slova Poprava si možna budete mýslít,že se to už netýká té první.Budete v klidu já to tak chtěla nebo nechtěla to už je jedno.:-)

Moje duše není čistá,
je poskvrněna zločinem.
Nevím,proč jsem to udělal,
myslím na to neustále.

A lituju moji oběti,
a pláču za rohem.
Nechápu to ani trochu,
nevím co mám dělat.

Jsem v rozpacích,
a myslím na to stále.
"Ach"už si jdou pro mě,
vím,že mě trest nemyne.

Poprava se už chystá,
vrah se třese.
Obět v rakvi,
odpočívá.

Příbuzní pláčou,
naříkají zabít vraha chtějí.
Soud už rozhodl,
popravou se zkončí pláč.

A vrah bude klidně spát,
kdo chce zemřít musí žít.
A mít duši čisto,
neporskrvěnou krví.
Autor Erča, 12.10.2009
Přečteno 229x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí