Chceme být světoví

Chceme být světoví

Anotace: dvojbáseň

Vše je legrační, až z toho mrazí

rozevřená a připravená
nastavená a nadržená

posedlí plasty a gumou
proplouváme umělou hmotou

sliny, pot a skákající prsy
středověký obraz nepříčetnosti

mléko je obarvená voda
máslo je bez tuku

nasaď si paruku a
počůrej mi obličej

vše je jen jako.
trpký život špinavých..
fabrik a zpěvu periférie…

řveš jako by tě řezali plameny
ohně v očích, v rukou kameny

střídá opravdový svět
televizních obrazovek

sténání řevu proudy slizu
po tváři cítit tvojí mízu

nároky a zájmy pomatených človíčků
ničíc naši Zemi matičku

cáknu ti na dupku
svojí tekutou vizitku

…chceme být velcí, chceme být světoví
na hlavu si dáme kýbl s hovnami.
Autor Robby Hartmann, 12.10.2009
Přečteno 227x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí