slečně E

slečně E

Anotace: .....

Pozdní nocí hledám tě
své dechem obnažené paže
ukrývám za mlhovým závojem
pouličních lamp.

S tichou bázní
roztínám tmu
těžko už přistihnu
tvé vroucí modré oči.

V záři padající luny
na tmavé obloze-jizvené setbou hvězd
zmoženy rozumem
odcházejí mé sny.
Autor pájaa, 12.10.2009
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, Erča
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krasne a jemne city, laska je opravdu kouzelnice.

13.10.2009 20:48:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí