Odcházíš...

Odcházíš...

Anotace: Tak první dílko z mé tvorby... Sice je mu již nějaký ten pátek, ale mám ho svým způsobem ráda...:) ^ ^

Odcházíš, cestou dlouhou dál.
Odcházíš, ať jsi tulák nebo král.
Odcházíš, hlubokou dolinou.
Odcházíš, roky za tebou plynou.
Odcházíš, zamáváš přátelům.
Odcházíš, zavzpomínáš ke svým šťastným dnům.
Odcházíš, na hrob ti někdo růže dal.
Odcházíš, ten někdo u tebe dlouho stál.
Odcházíš, tvůj konec smutný byl
Odcházíš, abys teď našel nový cíl.
Odcházíš, svůj cíl snad najdeš včas.
Odcházíš, aby ses s námi sešel zas...
Autor Nessa Anárion, 12.10.2009
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: Miroslav Možný
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju moc.:) ^ ^

14.10.2009 22:40:00 | Nessa Anárion

Celkem povedené...

14.10.2009 19:36:00 | Matsuyama Tatsuko-chan

Hezká básnička , ta anafora je taky moc hezká- myslím že se ti povedla ;-)

12.10.2009 21:15:00 | Frederik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí