Óda na Medvěda

Óda na Medvěda

Anotace: Neuvěřitelná osobnost jednoho západočeského městečka, aneb jednou taky něco veselého :D

Tahle báseň není věda,
Nýbrž óda na Medvěda!
Tenhle chlapík, škoda mluvit
Může se svým šarmem chlubit.
Mezi šlechtou, prominenty,
Medvěd nemá konkurenty!
K sokům nezná ohledy,
Hází svůdné pohledy.
Když tak pět, šest pivek zdolá
Žádná žena neodolá!
Kdyby ovšem jenom ženy ..
Medvěd však i gentlemany
Svým zíráním svede lehce
Bez vkusu je, kdo ho nechce.
Takže, muži, ženy, dívky
Seberte se, a s pár pivky
Každý víkend zas a znova
Jeďte chlastat do Bečova!
Autor Trinity666, 12.10.2009
Přečteno 256x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí