Příkoří..

Příkoří..

Anotace: ...

Řekni mi
příteli

to tě nebolí..

pýchu ne
a povinně

řekni mi
o spravedlnosti..

koho jsem milovala
koho zranila

a upřimně..

povídej potichu
o soucitu
co mění mě...

Zakřič nám do očí
o zákulisí

těch našich hvězd
co možná nebolí...

Odemkni naše klece
komukoli

vždyť je dobré příkoří
odčinit





A pak potichu zašeptej
Autor zelená víla, 12.10.2009
Přečteno 319x
Tipy 31
Poslední tipující: PIPSQUEAK, kroužek, piťura, P.P.S., Špáďa, Sůva, harmony, al-pacino, enigman, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ponižovanie je tak ľahké, parafrázujem "kto ako seje, tak bude žať"
-st

13.10.2009 22:10:00 | Juraj Hrom

To máš pravdu.

13.10.2009 14:40:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí