Hladové oči

Hladové oči

Mé oči
hladoví po kráse
možná jsou barvoslepé
protože čokoládová květina
sehnat jen tak nedá se

Chtějí vidět
věci velkolepé
vidět jak slunce zhasíná
tebe se stydět
a hvězdy tvých očí tančit

Mé oči hladoví
po slunečním svitu
chtějí toho tolik spatřit
nemluvě o tvé kůži třpytu
o tvých rukách větvoví

Mé oči
tolik bolí tmou
a ony jen chtějí..


(vidět mě tvou)
Autor Lioness, 13.10.2009
Přečteno 379x
Tipy 4
Poslední tipující: Lucije, enigman, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kéž by..

27.10.2009 20:24:00 | Lioness

uvidí...

14.10.2009 14:19:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí